Residents guanyadors del concurs de fotografia Salut comunitaria

Sandra Saez Macias 14/02/2023 14:29 Avisos i notícies , R1 0 Comentaris

S'ha publicat a la intranet els guanyadors del concurs de fotografia de Salut Comunitaria per R1 2022-23, que es realitza als CAPs docents de la Unitat Multiprofessional de Barcelona Ciutat. 

La fotografia guanyadora del concurs de salut comunitària ha estat la presentada pels residents de l’equip de Sant Martí Nord, amb la fotografia anomenada . Els equips que han quedat en segona posició ha estat Carles Ribas, amb la fotografia anomenada Contrastos de la Colonia Bausili i Gòtic amb la fotografia La Soledat de la barreres.  

Les fotografies les podeu visualitzar a continuació:

Primer premi per Sant Martí amb la fotografia Verd entre el Manhattan vernedenc:

Verd entre el Manhattan vernedenc'

 

 Segon premi Carles Ribas amb la fotografia Contrastos de la Colonia Bausili:

Contrastos de la Colonia Bausili

 

 Segon premi per Gòtic amb la fotografia La Soledat de la barreres:

La Soledat de la barreres

   

A banda dels guanyadors, també han participats els següents equips d’atenció primària: Badal-CAP Roger, Carles Ribas, Chafarinas, El Carmel, Clot, Encants, Gòtic, Montcada i Reixac, Poblenou i Sant Martí.

El concurs fotogràfic té com a objectiu que el residents presentin fotografies del barri on fan la residència, aprofitant que fan el Passeig Comunitari al seu CAP de referència. El Passeig Comunitari és una part d’un curs obligatori anomenat Anàlisi de situació de Salut, on els residents i els tècnics de Salut elaboren un informe anual de la salut de la comunitat d’aquell CAP, per saber les mancances i treballar en resoldre-les.

La notícia la trobareu clicant el següent enllaç:

http://10.80.220.53/ambit_bcn///noticies/view.php?ID=2359 

Felicitats als guanyadors i moltes gràcies a tots per participar!!Comentaris

Cap

Fer comentari

Identifica't